COOP Baflo klaar voor de komende jaren

BAFLO – ‘Jouw supermarkt gaat er flink op vooruit’ zo stond er op de reclamezuil buiten bij COOP Verstraete in Baflo te lezen. Na de deuren de afgelopen dagen wegens een ‘verbouwing’ gesloten te hebben gehad gingen diezelfde deuren dinsdagavond om 18.00 uur weer open voor het winkelend publiek.

De confettikanon op het dak van het pand liet het afweten, maar dat mocht de pret niet verstoren. De deuren werkten wel, zodat de vele aanwezigen de vernieuwde winkel – met zelfscanners – konden bezichtigen.

Maandag en dinsdag was er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting. Dinsdag om 17.15 uur – drie kwartier voor de opening – was dan alles gereed om de belangstellenden de metamorfose te laten zien. De familie Verstraete nam de felicitaties in ontvangst en trakteerde iedereen op een gebakje. De Bafloër band Just Started zorgde voor de muzikale omlijsting.

Op Facebook bedankte eigenaar Gerrit Verstraete dinsdagavond laat zijn iedereen nog even: “Keihard gewerkt voor dit prachtige resultaat. Trots op ons team! Bedankt voor uw komst! Nu eerst slapen..”

Cookieinstellingen