Spontaan dansfeest bij aankomst Sinterklaas in Doodstil

DOODSTIL – Op weg naar de kinderen in Uithuizen legde de pakjesboot óók even aan in Doodstil. Er stonden veel kinderen te wachten bij de aanlegplaats om Sinterklaas en zijn Pieten welkom te heten.Het lijkt alsof de jaren geen vat krijgen op de Goedheiligman, uiterst behendig zette klom hij van het schip op het versierde afstapje om na een kleine toespraak van de gastheer uit Doodstil direct naar de kinderen te gaan.Tientallen handjes werden geschud en Sinterklaas poseerde geduldig voor de camera’s.

Sint had een grote groep vrolijke Pieten bij zich. De Pieten vermaakten zich prima met de kinderen en toen er muziek uit de boxen schalde werd er een spontaan dansfeest gehouden waar Pieten, kinderen, ouders, Opa’s en Oma’s aan meededen. Sinterklaas natuurlijk niet, daarvoor is de kindervriend wel net iets te oud.
HogelandNieuws/ Eemsmond maakte van de aankomst en het dansfeestje een fotoreportage die boven de tekst te bekijken is.
Mocht jij of je kind(jes) op een foto staan en wil je dat (liever) niet? Stuur een mailtje aan [email protected],  vermeld het nummer van de foto en ‘Doodstil’. We zullen de foto(s) dan zo snel mogelijk verwijderen.

 

Cookieinstellingen