Klas 4 CSG Winsum geeft pietengym aan kleuters De Piramiden

Foto: CSG Winsum

WINSUM – Woensdag 28 november hebben de leerlingen van klas 4 pietengym georganiseerd voor de kleuters van de Piramiden. De leerlingen hadden vijf stationnetjes gebouwd die de kleuters met goed gevolg moesten afleggen.

Er moest geklommen, gesprongen, gegooid en geklauterd worden en dat alles onder toeziend oog van twee, door Sinterklaas gestuurde, aanwezige pieten. Over de uitvoering waren de pieten zeer te spreken waardoor elke kleuter in het bezit kwam van een pietendiploma en uiteraard een zakje pepernoten.

Juf Martje van de Piramiden liet weten dat de kleuters enorm hadden genoten en gaf de complimenten aan de leerlingen van klas 4. Docent lichamelijke opvoeding Marc van Meel was zeer tevreden over de organisatie door klas 4 en had genoten van het enthousiasme van de leerlingen en kleuters. Ook de gym kwaliteiten van de pieten Esmee en Naomi waren geweldig. Kortom het was ook in de ogen van Marc van Meel een zeer geslaagde dag. Dinsdag 4 december doen we het pietengym nog eens dunnetjes over. We hopen dit volgend jaar uit te breiden met een andere basisschool.

Cookieinstellingen