2de trekking adventskalender bij ETOS

Foto:

WINSUM – De Ondernemers Vereniging Winsum heeft dit jaar een erg leuke actie voor de feestdagen, de Adventskalender. Je kunt met de Adventskalender prachtige prijzen winnen. Er zijn 1500 kalenders. Op=Op!

Elke kalender heeft een uniek lotnummer welke aan de voorzijde vermeld staat. Elk lotnummer kan maar 1x getrokken worden.De verkoopprijs van deze kalender is 5 euro, waarvan de opbrengst geschonken wordt aan  Arme kant van Winsum. De tweede trekking, een waardebon van €  100.00, werd vanmiddag verricht bij Etos Winsum. (zie filmpje onder de tekst)

Bent u een gelukkige winnaar? Dan kunt u uw prijs bij de desbetreffende winkelier t/m zaterdag 5 januari 2019 komen ophalen. De prijzen bestaan uit cadeaupakketten en waardebonnen van de winkeliers van Winsum.Op 24 december zijn er 3 extra trekkingen, waarin u kans maakt op 1 van de 3 hoofdprijzen van € 500, € 250 en € 100 !!

Wat moet u doen?

Van 1 t/m 24 december maakt u kans om 1 van de 28 prijzen te winnen. Elke dag opent u 1 van de 24 vakjes waarin de te winnen prijzen staan. Het winnende lotnummer wordt dagelijks getrokken in de betreffende winkel en wordt live gefilmd door HogelandNieuws/ Winsum. Degene met dit lotnummer wint de prijs van de winkelier die in het desbetreffende vakje staat. Dit lotnummer wordt direct op de website van HogelandNieuws/ Winsum bekend gemaakt, dus hou dit medium goed in de gaten!

De totale waarde van de te winnen prijzen is ruim € 3.000,- en wanneer alle kalenders verkocht worden, kunnen we Stichting Arme Kant van Winsum ook ruim € 3.000,- aanbieden. De kalenders zijn te koop bij De Spar, De Print, Albert Heijn, Sporthuis Winsum, de viskar van Jacob Noorman, Compèl Computers, AnyTime en Blokker

 

Cookieinstellingen