Het vernielen, de baldadigheid móét stoppen!!

Foto:

WINSUM – Zaterdag is de gezellige decembermaand begonnen. De OndernemersVereniging Winsum en Promotie Winsum waren druk bezig met de decembersfeer. Er waren volop Pieten in het dorp en er werd een prachtige kerstboom op het Dorpsplein neergezet.

De bouwploeg van Promotie Winsum keek na al het werk, terecht, met gepaste trots naar de mooie boom en de warme verlichting.
Vanmorgen zag de kerstboom er heel anders uit. Er is afgelopen nacht, na 02.30 uur, in geklommen, takken zijn moedwillig afgebroken en de verlichting is deels verwijderd.
 Het loopt inmiddels de spuigaten uit! Promotie Winsum, de Ondernemersvereniging en veel vrijwilligers proberen het dorp iedere keer te verfraaien en gezellig te maken, maar elke keer zijn er vandalen, sukkels, rapalje die de boel bederven. Ook komen er dagelijks meldingen uit het dorp dat er zwaar vuurwerk wordt afgestoken. Mensen schrikken zich iedere keer een hoedje en honden durven nu al niet meer naar buiten! STOP daarmee!
 
 Weet jij wie vannacht de boom vernield heeft? Heb je tips die leiden naar de dader(s)? Heb je misschien ‘stoere’ foto’s gemaakt of een ‘geweldig’ filmpje?
Stuur een Whatsapp- bericht naar 06 50231841.
Voor de tip die leidt naar de dader(s) van deze vernieling of die op het station van afgelopen week (brandgaten in banken) heeft HogelandNieuws € 100.00 over.
Cookieinstellingen