Blog wethouder Marc Verschuren, 5 december 2018

Foto: Archief HN

De maand van de laatste keer

Afgelopen dinsdag 4 december vond de laatste inhoudelijke raadsvergadering van de gemeente Winsum plaats. De laatste keer werd er, een beetje, inhoudelijk gedebatteerd.

Dit volgde voor mij op de laatste vergadering van het portefeuillehouders overleg van het sociaal domein. Een overleg waar ik de afgelopen viereneenhalf jaar naar toe ging, de laatste tijd twee keer per maand. In dit overleg hebben we het sociale beleid voor de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond vormgegeven. Soms stevig debatterend, maar altijd oplossingsgericht en we zijn er ook altijd uitgekomen. Vreemd om te beseffen dat zo’n overleg ineens verdwijnt.

Afscheid

Verder wordt deze maand de maand van de afscheidsbijeenkomsten. Een laatste keer gemeentesecretarissen, wethouders, raadsleden en burgemeesters de hand schudden. En de laatste keer als wethouder van Winsum activiteiten verrichten. Ik heb mij de afgelopen bijna zestien jaar (vanaf 1 januari 2003) beziggehouden met het bestuur van de gemeente Winsum, tot 2014 als raadslid en daarna als wethouder.

Het was een periode die voorbij is gevlogen en waarin ik veel gedaan en bereikt heb en ontelbaar veel mensen ontmoet heb. Alles in het kader om de gemeente Winsum zo goed mogelijk te besturen. In dit laatste blog voor de gemeente Winsumdank dank ik iedereen die mij gedurende die jaren geholpen heeft of juist tegengas gegeven heeft. Ik vond het met alle hoogte- en dieptepunten een hele mooie en waardevolle periode.

Adieu Winsum, op naar Het Hogeland.

Reacties

article
127121
De maand van de laatste keer Afgelopen dinsdag 4 december vond de laatste inhoudelijke raadsvergadering
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20181205/blog-wethouder-marc-verschuren-5-december-2018/
2018-12-05T18:22:35+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/12/05180144/Marc-Verschuren-uitgelicht-speeltuin.png
Nieuws