Dickens Kerstmarkt in Bedum

Foto: Koopcentrum De Scheve Toren

BEDUM – Op vrijdag 14 december vindt voor de vierde keer de Dickens Kerstmarkt plaats. Deze markt in de Grotestraat wordt opnieuw georganiseerd door de ondernemers van Koopcentrum De Scheve Toren.

En wegens het enorme succes van vorig jaar vinden er ook dit jaar weer diverse optreden van diverse koren plaats in de Walfriduskerk (beter bekend als de kerk met de scheve toren). Ook zal er dit jaar in de Katholieke kerk aan de Grotestraat 49 worden gezongen door een koor.

Naast de 45-tal kramen, verlichte kerstbomen en live muziek op verschillende plaatsen in de Grotestraat zal ook dit jaar de warme chocomelk en Gluhwein niet ontbreken. Alle standhouders en vele andere bezoekers zullen weer gekleed zijn in Dickenskleding. Nieuw dit jaar is dat er tijdens deze markt op diverse plekken diverse oude ambachten worden uitgevoerd. Ook kunnen kinderen een eigen kaars maken tijdens deze markt. Kortom van alles te doen.

De Kerstmarkt begint om 16.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Ook alle ondernemers die in de Grotestraat en omgeving zijn gevestigd zijn geopend. Een mooie gelegenheid om op deze avond uw kerstcadeautjes te kopen en te genieten van de sfeer van vroeger.

U bent weer van harte welkom op deze sfeervolle kerstmarkt en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, kijk dan op de facebookpagina van Koopcentrum De Scheve Toren.

Reacties

article
127093
BEDUM – Op vrijdag 14 december vindt voor de vierde keer de Dickens Kerstmarkt plaats.
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20181205/dickens-kerstmarkt-bedum/
2018-12-05T14:00:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/12/05135911/Bedum-Dickens-kerstmarkt-2019-uitgelicht.png
Agenda, Nieuws