Culturele Commissie Adorp: Kindervoorstelling en Jamsessie

Foto: Archief HN

ADORP – Theatergroep Marikesj, bestaande uit Marietta Rust en Kees Langejan, komt op zaterdag 22 december met een kindervoorstelling naar dorpshuis Artharpe. Op uitnodiging van de Culturele Commissie Adorp en de Vereniging van Volksvermaken zetten ze de voorstelling ‘Waarom is de krokodil groen? op de planken.

Kikker Kwakke gaat naar deze vraag op zoek en dat niet alleen. Hij wil ook weten waarom een krokodil zo’n grote bek heeft en waarom hij krokodillentranen huilt. De uitkomsten zijn verrassend.

Tijdens de interactieve kindervoorstelling wordt veel gezongen. Marikesj is geen onbekende theatergroep voor de kinderen in Adorp. Vele malen werd er al een uitvoering gegeven.

Jamsessie in ’t Witte Hoes
De laatste jamsessie van de Culturele Commissie Adorp in dit kalenderjaar vindt op zondag 23 december plaats in ’t Witte Hoes. De happening begint om 16.00 uur.

Het eerste uur wordt ingericht voor kinderen en jongeren. De Jamsessies zijn niet meer weg te denken in Adorp. Uit de hele regio komen inmiddels de muzikanten, die graag willen meespelen. Vaste gast is Lou Leeuw (basgitaar en zang).

De bezoekers krijgen alle kans om alleen of met meer, mee te spelen. Apparatuur is aanwezig en dat geldt ook voor de instrumenten. Alleen blazers moeten hun eigen instrumenten meenemen. Wie wil komen om alleen te luisteren, is ook van harte welkom. De toegang is gratis.

Lou Leeuw in ’t Witte Hoes

 

 

 

Reacties

article
127441
ADORP – Theatergroep Marikesj, bestaande uit Marietta Rust en Kees Langejan, komt op zaterdag 22
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20181209/culturele-commissie-adorp-kindervoorstelling-en-jamsessie/
2018-12-09T23:40:22+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/12/09233925/CCAgoed.png
Agenda, Nieuws