BP aan de Garnwerderweg wordt OK

Foto: Auwert Postmus

WINSUM – Per 1 januari 2019 zal de vertrouwde groene kleur van het BP tankstation veranderd zijn in het wit met rood van het OK netwerk

Momenteel wordt er druk gewerkt aan de ombouw van het tankstation. Geruchten dat de shop zou gaan verdwijnen en het een onbemand tankstation zou gaan worden blijken niet waar te zijn. Niet alleen de shop blijft, maar ook huidige personeel.

Ook zullen de tijden dat het tankstation open is worden verruimd. Zo zal er vanaf 1 mei 2019 ook op zondag kunnen worden getankt en geshopt. De feestdagen, zoals komende kerstdagen, is het station beperkt geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Het merk OK komt oorspronkelijk uit Zweden en is een afkorting voor Olie Konsument. De geschiedenis van OK in Nederland begint in de jaren 50 van de vorige eeuw. Het netwerk van OK benzinestations liep toen op tot meer dan honderd. Na overname door een buitenlandse partij werden de stations omgekleurd naar andere merken. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland. Catom lanceerde OK opnieuw als merknaam voor benzinestations.

 

 

Cookieinstellingen