Het slotakkoord van de gemeente Winsum

Foto: Archief HN

WINSUM – Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Vrijdagavond 14 december neemt het gemeentebestuur van Winsum op feestelijke wijze afscheid van haar inwoners en partners. In een ‘muzikale reis’ wordt de stap gemaakt naar de nieuw te vormen gemeente Het Hogeland.

Het wordt een avond voor en met elkaar, in een informele setting terugblikken op de gemeente Winsum. Velen van u hebben daarin een belangrijke rol gespeeld; bij o.a. het vormgeven en ontwikkelen van de dorpsgemeenschappen en de gemeente in zijn geheel. Dit gebeurt met een feestelijk afscheid, omlijst door vele muzikale artiesten en met een fotopresentatie van Jaap Hoekzema met verzamelde foto’s van de gemeente Winsum door de jaren heen.

Grote finale

Afsluitend is er een grote finale waarin de gemeente Winsum symbolisch verdwijnt en gemeente Het Hogeland verrijst.

Danseressen, zangers en zangeressen, een spectaculaire lichtshow, speciaal gearrangeerde muziek m.b.t. het afscheid van gemeente Winsum, etc…… het komt allemaal voorbij. Maandenlang is er op geheime plekken gerepeteerd door de uit de gemeente Winsum afkomstige artiesten.

U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij Veldwijk aan de Onderdendamsterweg onder het genot van een hapje en een drankje bij te wonen.

Het slotwoord komt van burgemeester Rinus Michels.

 

Plaats: Sport- Fitnesscentrum Veldwijk, Onderdendamsterweg 34 Winsum

Aanvang: 20.00 uur  Zaal open: 19.30 uur

Cookieinstellingen