Navarone terug op Graspop

Foto: youtube

BAFLO – De Nijmeegse band Navarone zal zaterdag 18 mei 2019 voor de tweede keer op Graspop staan. In 2012 was de band ook al te gast in Baflo. In een uitpuilende tent speelde Navarone toen al een uitermate strakke set.

De Nijmeegse band heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd met hun strakke mix van classic rock, progressieve 70’s rock, grunge en stonerrock. Geïnspireerd door bands als Led Zeppelin, Pink Floyd, Soundgarden en Queens Of The Stone Age maakt de band stevige rock waarbij spelplezier, vakmanschap en interactie met het publiek hoog in het vaandel staan. Voeg dit samen met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Europa’s beste en meest gewaardeerde rock bands.

De band is onlangs met vlag en wimpel de blind auditions van The Voice of Holland doorgekomen. In juni van dit jaar waren ze nog in de ochtendshow van Giel Beelen en speelden ze de studio plat (zie filmpje onderaan artikel).

Programma groeit, maar nog niet compleet

Eerder legde de organisatie ook al Daredevils en The Doors in Concert vast, maar daarmee is GrasPop editie 2019 nog niet compleet. “Een andere absolute headliner wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. En uiteraard volgen er nog meer. We zijn verder druk bezig om het Dance Stage podium weer in te vullen met  veel talent!”, zo laat de organisatie weten.

EARLY BIRD-ACTIE

De Early Bird-actie (hele vroege voorverkoop actie) zal zaterdag 22 december van start gaan en doorlopen tot zondag 23 december 23.59 uur. Let wel, er worden maximaal 300 kaarten verkocht en deze actie is uitsluitend online. Kaarten zijn tijdens deze actie slechts 15 euro. Zie graspop-festival.nl

Cookieinstellingen