Zaterdag Open Dag muziekschool Hunsingo en theaterschool Wonderboom

De Meenschaar
Foto: HogelandNieuws

BEDUM – Zaterdag – 12 januari – houden muziekschool Hunsingo en theaterschool Wonderboom een gezamenlijke Open Dag in De Meenschaar te Bedum. Iedereen die het leuk lijkt om muziek te maken, te zingen of te acteren is van harte uitgenodigd.

Tussen 13.00 en 16.00 uur kan jong en oud terecht in de activiteitencentrum aan de Kapelstraat, waarin alle ruimten worden benut, inclusief de bibliotheek. Voor de muziekliefhebbers zijn vele verschillende instrumenten aanwezig, waaronder de gitaar, drums, fluit, viool en piano.

Houd je meer van acteren, musical of improvisatietheater, dan kun je er terecht voor de theaterworkshops.

Muziekschool Hunsingo

Voor kinderen, jongeren én volwassenen biedt muziekschool Hunsingo een ruim en aantrekkelijk pakket aan muzieklessen, popbands en ensembles.

Theaterschool Wonderboom

Wonderboom heeft dit seizoen drie leertrajecten: voor kinderen, jeugd en de musical-klas. Vanaf volgend seizoen start Wonderboom ook met theater voor volwassenen.

Tijdens de Open Dag kan iedereen kennismaken met alle mogelijkheden. Ook kun je je inschrijven voor proeflessen. Voor meer informatie: www.muziekschoolhunsingo.nl en www.wonderboom.nl.

Reacties

article
129513
BEDUM – Zaterdag – 12 januari – houden muziekschool Hunsingo en theaterschool Wonderboom een gezamenlijke
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190109/zaterdag-open-dag-muziekschool-hunsingo-en-theaterschool-wonderboom/
2019-01-09T12:12:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/01/09121139/Meenschaar.jpg
Nieuws