Wanton op Eurosonic Noorderslag

Donderdagavond in De Drie Gezusters
Donderdagavond in De Drie Gezusters
Foto: Fb Wanton

ONDERDENDAM/GRONINGEN – Gisteren was Wanton al te horen bij ‘OOG op ESNS’, vanavond – ’s nachts – staat de band om 01.15 uur tijdens ESNS in Grand Café De Drie Gezusters aan de Grote Markt in Groningen.

Wim Beukema uit Onderdendam heeft er zin. Met z’n band Wanton nog drie keer los op de meest aansprekende showcasefestival van Europa. Een showcase is een concert met als doel een band of artiest grotere bekendheid te geven in de muziekwereld.

Ruim 300 talentvolle bands/artiesten uit Nederland en andere Europese landen presenteren zich dit weekend op vele podia in Groningen aan het publiek, waaronder zich ook veel talentscouts, muziekproducenten en platenbazen bevinden.

Geen spanning

De singer/songwriter is zelfverzekerd, zoals hij als doelman van Viboa, CVVB en Rood Zwart Baflo ook al was. Gespannen is hij dan ook niet: “Nee, we gaan ervan genieten, net als bij alle andere optredens.”

Programma Wanton

Donderdagavond: 01:15u Gentlemen Recordings + Rise Agency Showcase Rise Agency//Gentlemen Recordings in De Drie Gezusters
Zaterdag: 14:00u Proeflokaal ’t Kantoor
Zaterdag: 20:00u Café De Toeter — met De Drie Gezusters, OOG op ESNS, Rise Agency, OOG Radio & Televisie, Gentlemen Recordings en Proeflokaal ’t Kantoor.

Cookieinstellingen