EPIC komt naar 182ste Oskerder Kermis

Foto: Epic

USQUERT – Een groot podium, indrukwekkende (licht)show en muziek die retestrak in elkaar zit. Een harde bas die niet alleen de vloer waarop je staat, maar ook die halve liter bier in je hand laat trillen. Van kippenvel tot dansen op de eerste rij. Wanneer ben jij voor het laatst naar een tof concert geweest?

EPIC is een concert spektakel dat het publiek meeneemt op een muzikale reis door verschillende stijlen en tijden. Zeven enthousiaste, getalenteerde muzikanten – uit alle hoeken van het land – brengen ambachtelijke livemuziek. Aangekleed met een spetterende lichtshow.

TT Festival Assen 2018

“We zijn geen coverband, maar een concertband” – Peggy, zangeres
Met ambachtelijke live muziek bedoelen we échte muziek, gemaakt door muzikanten met liefde voor hun vak. Geen playbackshow, maar 100% live muziek zoals live muziek van oorsprong bedoeld is. Hoewel EPIC een band is met een te gekke show en een hoog entertainment gehalte, ligt de nadruk op het maken van muziek. Niet de standaard ‘coverband voor al uw feesten en partijen’, maar een concertbeleving zoals je ze vaak in de grote concertzalen en op grote festivals tegenkomt.

Liefde voor muziek, jeugdig enthousiasme, perfectionisme en een flinke dosis plezier is dan ook wat deze dynamische groep verbindt, en dat zie en hoor je terug op het podium.

EPIC treed zondag 26 mei op in de feesttent.

https://www.facebook.com/BANDEPIC/videos/368083980360758/

Bron: www.usquert.net

Cookieinstellingen