Nieuws van Ruilkring Hogeland

Foto: Ruilkring Hogeland

HET HOGELAND – Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, de zelfbedachte ruileenheid. Sociaal, vriendelijk voor mens, dier en milieu. Iedereen kan meedoen, arm en rijk, jong en oud.

Het geeft een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen en het stelt gerust om te weten dat er mensen zijn die je kunt vragen als je ergens hulp bij wilt. Kijk ook maar eens bij ‘Vraag’ en ‘Aanbod’ op de website.

Ruilkring Hogeland iets voor jou?

Heb je geen zin om te ‘pangeln’, maar wil je Ruilkring Hogeland wel steunen, dan kun je ‘vriend’ worden v.a. € 12,- per jaar. Kom vrijblijvend langs op een van de inloopbijeenkomsten of zoek contact via het contactformulier op de website. Nieuwe leden of ‘vrienden’ van Ruilkring Hogeland zijn van harte welkom.

De eerstvolgende bijeenkomst is zaterdag 23 februari tussen 14.00 en 16.00 uur in Warffum. Dit is bij een van de leden thuis. Niet-leden zijn welkom, na aanmelding via het contactformulier op de site.
De volgende maand is er weer een inloopbijeenkomst op dinsdagavond 26 maart van 19.30 tot 21.00 uur in De Boog (zaaltje achter restaurant De Gouden Karper) in Winsum. Houd de website of Facebook in de gaten voor nadere informatie: .

Excuses

Het contactformulier op de website heeft helaas een tijdje niet gefunctioneerd. De organisatie vindt dit erg vervelend en biedt excuses daarvoor aan. Wie geen antwoord heeft gehad, wordt gevraagd om nogmaals een bericht door te geven. Ruilkring Hogeland verwelkomt je graag als lid of belangstellende”, aldus Marieke Boekhoudt van Ruilkring Hogeland.

 

Reacties

article
131060
HET HOGELAND – Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190202/nieuws-van-ruilkring-hogeland/
2019-02-02T23:49:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/02/02234927/Ruilkring-2-2-2019.png
Agenda, Nieuws