Nieuw in de Blauwe Schuit: schrijfcursussen

Foto: Robertine Romeny

WINSUM – Stralende lente-energie hangt in de lucht. Maak er gebruik van en kom schrijven. Dit voorjaar geeft Robertine Romeny voor het eerst cursussen autobiografisch schrijven in Cultureel Centrum De Blauwe Schuit.

Aan de hand van inspirerende opdrachten diep je gebeurtenissen uit je leven op en beschrijft die vanuit verschillende perspectieven. Ervaar hoe je de verhalen uit je pen kunt laten vloeien.

‘Speuren naar mijn rode draden’. Uitgangspunt voor deze schrijfdag is een bijzondere ontmoeting met iemand die je hele leven van belang blijkt. Wat kwam er in beweging? Zaterdag 16 maart.

‘Het geheim van het drieluik’. Aan de hand van drie eenvoudige schetsen over een gebeurtenis in je levensloop krijg je verschillende schrijfoefeningen. Woensdagmiddag 17 april.

‘Schatgraven in je eigen leven’. Vijf middagen voorvallen ophalen uit je eigen biografie. Bij het verkennen van je verleden komen je herinneringen op een nieuwe manier tot leven. Je zult merken dat de verhalen zichzelf schrijven. Start vrijdagmiddag 10 mei.

Schrijftalent is niet nodig. Je leert hoe je je pen het werk kunt laten doen. Het samen schrijven in een groepje is een hartverwarmend gebeuren: verrassend en verrijkend.

Alle cursussen in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum

Informatie en aanmelding:

Robertine Romeny, [email protected], 06 27 23 23 57,
Website: www.robertineromeny.nl

Cookieinstellingen