Mensenwerk Hogeland treft u op de markt

Bedum: weekmarkt aan De Vlijt verhuist tijdelijk naar het Kerkplein
Bedum: weekmarkt aan De Vlijt verhuist tijdelijk naar het Kerkplein
Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – In de Week van de Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart) openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren. Mensen kunnen een kijkje nemen in de “keuken” van de organisatie.

Mensenwerk Hogeland doet sinds 1 januari 2018 het welzijnswerk in het gebied van de gemeente Het Hogeland. De organisatie is al ruim een jaar actief in dit gebied. Mensenwerk wil graag haar gezicht laten zien en doet dat op vier plekken in gemeente Het Hogeland.

In de genoemde week zijn ze te vinden op verschillende markten in het gebied. Ze presenteren zichzelf als organisatie om kennis te maken met de inwoners van het gebied. Graag gaan ze met mensen in gesprek over zaken die te maken hebben met zorg en welzijn. Met een positieve benadering en willen ze graag kijken naar kansen en mogelijkheden.

Ook houdt Mensenwerk Hogeland zich bezig met vragen over opvoeding, relaties en financiën. Daarnaast organiseren ze activiteiten voor jongeren, ondersteunen jongerencentra en helpen met het Steunpunt Mantelzorg bij langer zelfstandig thuis wonen.

De gesprekken zijn ook bedoeld om kennis te maken met de mensen van de organisatie.

De planning is als volgt:
Dinsdag 12 maart 11.00-14.00 markt in Winsum, Obergon
Woensdag 13 maart 9.00-11.30 markt in Leens, Nije Nering
Donderdag 14 maart 13.00-16.00 markt in Bedum, Kerkplein
Zaterdag 16 maart 13.30-16.00 markt in Uithuizen, Kerkplein

Cookieinstellingen