Repair Café Winsum is 23 februari geopend

Foto: Repaircafé Winsum

WINSUM – Na de succesvolle openstelling in januari is er op 23 februari weer een openstelling. Met de vrijwillige inzet gericht op repareren en herstellen verlengen we de levensduur en daarmee beperken we het gebruik van grondstoffen. We hopen in 2019 meer dan ooit te kunnen repareren.

Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn als voorbeelden huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed.
Alle spullen en kleding moeten schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk vervangingsmateriaal direct al mee te brengen.

Het Repair Café Het Hogeland in Winsum heeft een vaste plaats verworven als organisatie die hulp biedt aan dorpsgenoten die zaken gerepareerd willen hebben. Dat we daarmee ook een bijdrage leveren aan meer saamhorigheid is waardevol in een tijd van toenemende eenzaamheid.

Komt u ook op 23 februari?

Wij zijn er van 10.00-12.30 uur, bij COSIS, het Hoogeheem 75, Winsum. De toegang aan het Repair Café is vrij voor iedereen toegankelijk en is gratis. Koffie en thee staan klaar!

Meer weten?

Kijk dan op de site: www.repaircafeHHL.nl

Cookieinstellingen