Wie draait AutoSport Groningen de nek om?

Foto: ASG

HET HOGELAND – “Wie draait AutoSport Groningen de nek om? De Provincie Groningen of de ambtenaren van de Gemeente Het Hogeland????Het is nu echt 1 minuut voor 12 en vanavond neemt het bestuur een besluit over de toekomst van AutoSport Groningen!”

 

Bovenstaande tekst staat vanaf donderdagmiddag 15.00 te lezen op de Facebookpagina van AutoSport Groningen. Het bestuur van AutoSport Groningen is het zat. Als het voortbestaan van het autocrossen op de thuisbaan in het geding is, dan moet de organisatie wel erg dwars gezeten worden. Het is niet de politiek die het bestuur tot wanhoop brengt, maar de ambtenarij, zo is te lezen op de Facebookpagina.

“Dankzij enorme publieke en politieke steun, zijn we organisatorisch bezig de laatste puntjes op de i te zetten we zijn hier enorm trots op en verheugd dat men graag weer bij ons komt en het in ons gestelde vertrouwen.”

Het leek allemaal zo mooi. Op 10 februari schreef de organisatie nog vol trots: ‘We zitten bijna helemaal VOL voor aankomend seizoen! Zoals op de lijsten te zien is er slechts nog plaats in de standaard 1400cc en de vrije standaard klasse.Sta je op onderstaande startlijsten met een groen vakje, dan ben je erbij met Autocross Winsum 30 mei – Hemelvaartsdag 2019.’

De Racing Expo in januari was een groot succes. De stand was één van de blikvangers op de beurs in Leeuwarden en er werd lovend gesproken over de politiek in gemeente Het Hogeland, die zich zo sterk had gemaakt om de duizenden liefhebbers van deze sport binnen de gemeentegrenzen te houden.

Het bestuur wilde donderdagmiddag niet vooruitlopen op de vergadering.

Wordt vervolgd…!

Cookieinstellingen