Open Podium Festival Terra daverend succes

Presentatrices Nina en Lola in gesprek met dj Ruben
Foto: Wiebe Scheeres

WINSUM – Terra Winsum biedt leerlingen elk jaar een podium om hun talenten te tonen: het Open Podium Festival. En talent is volop aanwezig bij Terra Winsum. Het Open Podium Festival dat vrijdag gehouden werd in Zalencentrum De Hoogte in Winsum bood een gevarieerd programma.

Menigeen vond zijn weg naar ‘De Hoogte’ om te kijken en te luisteren naar Gronings talent. Alle voorbereidingen van het festival waren gedaan door leerlingen van Terra Praktijkonderwijs; van ticketontwerp tot catering, van techniek tot zaalbeheer. Talent achter de schermen.

Knallen
De avond werd gevuld met talent dat voor het eerst meedeed en talent dat voor het laatst meedeed, want na vier jaar komt het einde van de schoolperiode op Terra Winsum in zicht en deze leerlingen konden nog één keer knallen. Dat hebben we geweten, er werden prachtige optredens neergezet. De presentatie van de avond was dit jaar in handen van een zinderend duo uit de tweede klas; Nina en Lola. Prachtig om te zien hoe ook hun talent werd aangeboord en ze het publiek en de deelnemers meenamen deze avond.

Aanmoedigingsprijs
Klapper van de avond was absoluut een act die nog niet eerder was vertoond. DJ Ruben had zijn première deze avond in het draaien van een meeslepende set. De wisselwerking tussen DJ en publiek was geweldig, hij ontving daarom een aanmoedigingsprijs. Voor het eerst werden geen eerste, tweede en derde prijs uitgereikt, maar wel aanmoedigingsprijzen om deelnemers te stimuleren nog beter te worden en volgend jaar zeker weer mee te doen. Aan het eind van de avond ontvingen alle deelnemers een roos voor hun optreden. Speciale dank van de organisatie gaat uit naar Zalencentrum De Hoogte en naar Niels van der Heide die het licht en geluid op zich heeft genomen. Een ding is zeker, er is volop talent in het hoge Noorden.

Reacties

article
133731
WINSUM – Terra Winsum biedt leerlingen elk jaar een podium om hun talenten te tonen: het
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190313/open-podium-festival-terra-daverend-succes/
2019-03-13T16:07:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/03/13160624/OPF-2019-Presentatrices-Nina-en-Lola-in-gesprek-met-dj-Ruben.jpg
Nieuws