Blije winnaar ‘Kraak de Terra VO Kluis’!

Afdelingsdirecteur Marieke Blaak overhandigt Luitzen zijn prijs
Foto: Jelte Wolters

RASQUERT – Luitzen Evenhuis van CDBS Ichthus in Rasquert werd verrast in de klas. Hij had na zijn bezoek aan de open dag van Terra Winsum meegedaan aan het onlinespel ‘Kraak de Terra VO Kluis’. En met succes! In een van de drie rondes van het spel wist hij in de snelste tijd de kluis te kraken. Een knappe prestatie!

Leerlingen van groep 8 staan voor een grote keuze: naar welke school ga ik straks? De keuze van een school voor voortgezet onderwijs is niet zo maar iets. Scholen voor voortgezet onderwijs organiseren voorlichtingen en een open dag om de leerlingen van groep 8 en hun ouders te helpen bij die keuze. Luitzen en veel van zijn klasgenoten bezochten de open dag Terra Winsum. Zij kregen een uitnodiging om mee te spelen met het spel ‘Kraak de Terra VO Kluis’. Bij dit spel moest je online vragen over Terra beantwoorden, waarmee je de cijfers voor de code kon verdienen. Met de cijfers van de code moest je zo snel mogelijk proberen de kluis te kraken. Luitzen is dit in de tweede ronde van het spel gelukt in de snelste tijd.

Afdelingsdirecteur Marieke Blaak en docent Jelte Wolters van Terra Winsum verrasten Luitzen op de basisschool met de prijs: een cadeaubon van € 50,- voor leuke schoolspullen, verpakt samen met een kluisje dat fungeert als spaarpot. Luitzen was zeer blij met de prijs. “Ik ga voor het geld schriften, pennen, potloden, een geodriekoek, een rekenmachine en andere spullen kopen”, vertelt Luitzen. Zijn klasgenoten waren erg blij voor Luitzen. Een groot deel gaf aan dat ze volgend jaar naar Terra Winsum, dus dat komt goed uit!

 

Reacties

article
133804
RASQUERT – Luitzen Evenhuis van CDBS Ichthus in Rasquert werd verrast in de klas. Hij
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190315/blije-winnaar-kraak-de-terra-vo-kluis/
2019-03-15T12:01:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/03/15120011/Kraak-de-Kluis-winnaar-2019.jpg
Nieuws