Startsein Het Hogeland-Doet bij hertenkamp De Borgstee

HET HOGELAND – Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is er weer NLdoet. Op deze landelijke actiedagen helpen duizenden mensen kleine en grotere organisaties helpen bij allerlei klussen. Ook in gemeente Het Hogeland zijn er volop klussen waar hulp welkom is. Kijk op https://nldoet.nl/ welke klussen er in uw buurt zijn en meld u aan.


Burgemeester Henk Jan Bolding, wethouder Harmannus Blok en wethouder Mariette de Visser gaven vrijdagmorgen het startsein voor NLdoet in Het Hogeland. Dit vond plaats bij Hertenkamp Borgstee in Winsum waar de burgemeester en wethouder Blok hielpen met het repareren en vervangen het hekwerk en wethouder De Visser hielp met het maken van vogelhuisjes.De medewerkers van De Borgstee vonden het prachtig om hun park te laten zien en de samenwerking met de bestuurders verliep prima.

893 klussen
In gemeente Het Hogeland zijn 893 klussen aangemeld voor NLdoet. Dit zijn diverse opknap-, schoonmaak- en verfklussen, het aanleggen van beplanting voor de zomer, het opruimen van een archief, maar ook het organiseren van een gezellige middag. Veel vrijwilligers hebben zich aangemeld om hun steentje bij te dragen aan een klus.

Heb jij vandaag tijdens NLDoet geklust in Het Hogeland en heb je leuke foto’s of filmpjes, stuur ze dan naar [email protected] of stuur een Whatsapp- bericht aan 06 50231841

 

Meer foto’s van de activiteiten bij De Borgstee in de serie boven de tekst

Cookieinstellingen