Wanton is klaar voor MartiniPlaza

Foto: HogelandNieuws

ONDERDENDAM – Eigenlijk zijn ze er al klaar voor, maar toch nog een paar kleine aanpassingen, verbeterpunten. Wanton is zondagmiddag nog even bijeen in de huiskamer van familie Beukema, waar de laatste puntjes op de i worden gezet. Donderdag moet het dan gaan gebeuren: de albumpresentatie van Wanton in de MartiniPlaza te Groningen.

Relaxed toewerken naar MartiniPlaza

De Groningse band timmert behoorlijk aan de weg en was in het eerste kwartaal van dit jaar dan ook behoorlijk in het nieuws. In januari stond Wanton op vier podia tijdens Eurosonic Noorderslag en speelde men live bij De Max van Manuela Kemp en Henkjan Smits op NPO radio 5. In februari werd het contract met boekingsbureau Rise Agency getekend en kwam ‘Onderweg’ binnen in de Noord 9. In maart draaide Bert Haandrikman de Groninger op NPO radio 5, was Wanton te zien op RTV Noord, speelde de band in de halve finale van De Grote Prijs Van Nederland en zat frontman Wim Beukema de volgende dag in de ochtenduitzending van OOG-radio.

“Laten we het zó doen”

Van spanning is bij de zanger – na al het eerder genoemde – dan ook helemaal geen sprake meer. “Nee, totaal niet. Iedereen is er klaar voor. Alles is goed voorbereid. Oké, donderdag voor het opgaan misschien nog een beetje. Gezonde spanning.”

Nog twee nachtjes slapen en dan is het dus zover. De presentatie van het album, die middels crowdfunding tot stand kwam.

Donderdag 4 april in de MartiniPlaza. Aanvang: 20.30 uur.

O ja, mocht je donderdagavond niet kunnen, kom dan op 5 mei naar het Bevrijdingsfestival in Groningen, waar Wanton óók op het podium staat.

 

Reacties

article
134844
ONDERDENDAM – Eigenlijk zijn ze er al klaar voor, maar toch nog een paar kleine
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190402/wanton-is-klaar-voor-martiniplaza/
2019-04-02T10:22:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/04/01235834/01-2.jpg
Agenda, Nieuws