“5G: ja of nee” in de Hoogte te Winsum

Foto: Archief HN

WINSUM – Als je leven, het milieu, de natuur en onze planeet je lief is laat dan je neus zien op donderdagavond 11 april in de Hoogte in Winsum. “Ongerust over 5G” organiseert een informatieavond “5G: ja of nee”.

Gelukkig zien we overal in Nederland dat mensen de risico’s en gevaren beginnen te zien van de straling van 5G. Rond 2000 was er een grote groep mensen in en rond Winsum, maar ook landelijk die via gemeentelijke procedures het plaatsen van UMTS-masten in woonwijken en op daken van flats wilde voorkomen. Toen was al bekend dat straling een destructieve invloed op natuur, milieu en burgers kan hebben. Het is nu 2019 en we zien de gevolgen: Waar zijn alle vlinders, insecten, merels, patrijzen, fazanten etc. gebleven en waarom hebben nu volgens Lentis 25% van de mensen o.a. hersens en concentratie problemen, slaapstoornissen en last van verwarring. Ontkennen van de gevaren van staling is onzinnig als je alleen al naar de feiten kijkt… dus neem de verantwoordelijkheid voor jezelf, je kinderen, familie en alles wat je lief is en kom ook op 11 april.

De groep mensen die beseft dat het de verkeerde kant op gaat met onze aarde en klimaat groeit dagelijks explosief. Er komen ook steeds meer geluiden uit de politiek waarin twijfels en zorgen doorklinken of er daadwerkelijk objectief onderzoek naar de invloed van 5G straling is gedaan.
Vaak waren antwoorden op vragen over straling van burgemeesters, wethouders en raadsleden dat zij “niets kunnen doen”. Als ze naar de huidige feiten kijken is het onmogelijk om vast te houden aan verouderde politieke standpunten. Veel inwoners van gemeente Het Hogeland willen dat er wordt geluisterd en er actie wordt ondernomen en het college van b&w en raadsleden zich houden aan de beloftes zoals vermeld in de nieuwe gemeentegids.

In deze nieuwe gids van Het Hogeland en in het openingswoord van burgemeester Henk Jan Bolding wordt er gevraagd om “Dromers, denkers, doeners en durfals” en staat het bol met opmerkingen dat er “Zij aan zij wordt opgetrokken met inwoners, verenigingen, ondernemers en organisaties”.
Daarom hoop ik van harte dat met deze instelling het college en raadsleden zich melden in Winsum.

Mensen die hooggevoelig zijn en zich be├»nvloed voelen door straling en/of hun ‘smart apparaten’ raad ik aan om zich te verdiepen in de Schumann resonantie wat de trilling/frequentie/energie is die wordt gemeten tussen de aarde en ionosfeer en mensen bescherming kan bieden tegen ongewenste frequenties. Meer hierover vindt u op www.schumanninstituut.nl

 

Klik hier voor eerder artikel ‘Schumann Resonantie biedt bescherming tegen 4G en 5G straling!’

Anton Teuben (Klokkenluider-Onderzoeker-Meldpunt)

www.antonteuben.nl

Cookieinstellingen