Tweedehands kleding gevraagd

Foto: Archief HogelandNieuws

MENSINGEWEER – Tweedehands kledingmarkt ‘ons pakkie-an’ vraagt om tweedehands zomerkleding voor kinderen en volwassenen voor een kledingmarkt op 10 en 11 mei in het dorpshuis van Mensingeweer.

‘Ons pakkie-an’ is een nieuwe kleinschalige non profit organisatie van Rita Tjoelker, Yvonne Suiveer en Petra Bergstra. Zij nemen een kledingmarkt, ten behoeve van het onderwijsproject Hadefo, over.
Het doel van ‘ons pakkie-an’ is duurzaamheid en verbinden. Dit, door middel van het organiseren van een kledingmarkt. Voor kleding een tweede leven en bomen een nieuw leven. De opbrengst van de verkochte kleding wordt besteed aan bomen. Sier-, fruit of notenbomen voor in de gemeente Het Hogeland. Van Broek naar Boom, zo luidt de slogan van het project.
Heeft u kinder-en/of volwassenen kleding die u wil geven aan deze kledingmarkt? Accessoires, sieraden en tasjes zijn ook welkom. Het kan worden ingeleverd bij de volgende inzamelpunten:
Mensingeweer, Hoofdstraat 20 , bij Rita; Warfhuizen, Schoolstraat 7, bij Yvonne; Den Andel, Streekweg 32, bij Eefke; Raquert, Meymaweg 19, bij Co; Winsum, Trekweg naar Onderdendam 10, bij Petra of Westerstraat 20, bij Astrid.
Bij afwezigheid graag de kleding achter of naast het huis zetten. De kleding kan eventueel opgehaald worden. Mail naar [email protected].

Cookieinstellingen