Winsumer ondernemer helpt zwembad de Hoge Vier

Satnarain en Tempel aan het werk
Satnarain en Tempel aan het werk
Foto: Zwembad de Hoge Vier

WINSUM – Frank Satnarain en Johnnie Tempel van 4 in 1 service uit Winsum hebben in samenwerking met Tempel Hoveniers uit Loppersum zwembad de Hoge Vier gesponsord middels het eerste onderhoud van de gazons.

Frank is eigenaar van 4 in 1 Service en was bereid de vrijwilligers van het zwembad te ondersteunen met het eerste onderhoud van de gazons. Het gazon blijft door zijn ligging lang te nat om te maaien waardoor het gras de eerste keer al snel te lang is voor onze eigen machine. Zij kwamen met een grote maaier en aparte tractor om het gazon te ontdoen van alle molshopen en het lange gras eraf te halen. Frank en Johnnie hebben ons met plezier uit de brand geholpen. En na een snelle en efficiƫnte actie van Frank en Johnnie zijn alle gazons geƫgaliseerd en het hoge gras gemaaid. De gazons staan er nu weer fris en verzorgd bij en zijn klaar voor het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur, de vrijwilligers, het badpersoneel en natuurlijk de gebruikers willen wij 4 in 1 Service hartelijk danken voor deze mooie vorm van sponsoring. Vanaf 27 april a.s. gaat het zwembad weer open en is iedereen van harte welkom op onze mooie gazons. En in het bad natuurlijk.

Bestuur zwembad de Hoge Vier

Cookieinstellingen