Grote verslagenheid na overlijden slachtoffer ongeluk Eemshavenweg

Foto: HogelandNieuws

BEDUM/WESTERWIJTWERD – Op de Eemshavenweg (N46) tussen Middelstum en Bedum zijn zaterdagochtend twee personenauto’s frontaal in botsing gekomen. De twee bestuurders en een passagier raakten (zwaar)gewond. De hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeval.

Het ongeluk gebeurde op de verhoging over het spoor, waar het enkele maanden geleden ook al fout ging. De bestuurder van één van de voertuigen zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Personeel van de ambulance en traumahelikopter hebben daarna eerste hulp verleend. De hulp mocht niet baten, zaterdag werd bekend dat een 28- jarige inwoner uit Middelstum aan de gevolgen van het ongeval is overleden.

Verslagenheid bij SV Bedum

Het slachtoffer was lid van de zaalvoetbalafdeling van SV Bedum. Bij de club is de verslagenheid groot, zoals te lezen is op de site van de vereniging:

Verdrietig nieuws, Pim van der Ploeg overleden

Zaterdagmiddag bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat Pim van der Ploeg aan de gevolgen van een noodlottig ongeval is overleden. Ongeloof en verbijstering is de eerste reactie als je dit hoort. Bij zijn teamgenoten van zaalvoetbal is dit als een bom ingeslagen. Maar ook bij zoveel bekenden uit de club en in het dorp. Pim mocht helaas maar 28 jaar worden…

Pim was een jongen uit Bedum, die in zijn jeugd op het veld voetbalde bij CVVB. Na de fusie is Pim lid gebleven en in de zaal gaan voetballen. Hij speelde in het 5e zaalteam, een vriendenclub die elkaar ook buiten het voetbal om trof. En die elkaar al heel lang kenden. Veel medeleven was er ruim 2 jaar geleden met Pim toen hij afscheid moest nemen van zijn moeder Saskia. En dan nu dit vreselijke ongeluk.

Wij wensen langs deze weg allen die Pim lief hadden heel veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies.

Pim, we zullen je erg gaan missen bij het zaalvoetbal en bij onze club!

Het bestuur van SV Bedum

Cookieinstellingen