Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Eemsmond krijgt nieuwe naam

Burgemeester Xander en peuter Henk Jan
Burgemeester Xander en peuter Henk Jan
Foto: Gemeente Het Hogeland

UITHUIZEN – Woensdag 8 mei 2019 opende burgemeester Henk Jan Bolding samen met Xander, een van de peuters, officieel en feestelijk de hernieuwde stichting KindH, ontstaan uit Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Eemsmond. De vernieuwde stichting staat voor uitbreiding in diensten, de start van kinderopvang (0 tot 4 jaar) in Uithuizen, start van 3 BSO’s in Kantens, Warffum en Uithuizen en de intensieve samenwerking met Stichting Gewoon Bijzonder.

“Bij KindH kunt u terecht voor kinderopvang, buiten- en tussenschoolse opvang, peuterspeelzaalwerk, voor- en vroegschoolse educatie, interne begeleiding en zorg, “  zegt coördinator Alies Kap. “We streven naar inclusiviteit en doen er alles aan om alle kinderen een lokale plek te kunnen geven.”

De opening was voor (nieuwe) ouders en overige belangstellenden een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op de locatie aan de Maarweg in Uithuizen. Bovendien waren er veel medewerkers en was het vernieuwde bestuur aanwezig om vragen te beantwoorden.

Vertrekkend voorzitter Govert Tromp droeg voorafgaand aan de openingshandeling letterlijk het stokje over aan nieuwe voorzitter Sandra Herkströter. “ Bij een vernieuwde stichting hoort niet alleen een nieuwe naam en nieuw logo, daar hoort ook een nieuwe voorzitter bij, “ sprak Govert Tromp. Govert Tromp neemt niet volledig afscheid, hij zal als ambassadeur verbonden blijven aan KindH.

Xander en de burgemeester hebben samen het nieuwe logo onthuld, Xander mocht ook even de burgemeester zijn ambtsketen om, hij was erg trots.

Cookieinstellingen