Klaverblad van Zandeweer

ZANDEWEER – Zaterdag werd voor de tweede keer de ‘Klaverblad van Zandeweer’ georganiseerd. Een wandeltocht verdeeld over vier lussen van 10 kilometer, die beginnen en eindigen op het terrein van ijsclub ‘Vooruit’.

Terwijl deelnemers zich melden en inschrijven, vertrekt om klokslag 07.00 uur de eerste loper voor de langste afstand, de 40 kilometer.

07.00 uur, de eerste wandelaar begint aan zijn 40 kilometer

Perfecte weersomstandigheden waren al een garantie voor een fantastische wandeldag, maar daarnaast waren er ook activiteiten georganiseerd. Zo was in Eppenhuizen het kerkje weer opengesteld, waar men de foto tentoonstelling van Otto Kalkoven weer kon bewonderen onder genot van een kop koffie. En in Doodstil was het zojuist gerestaureerde villa Barmerhoek opengesteld, zodat men die van binnen kon bewonderen. Voor onderweg had de organisatie Theatergroep Opnieuw ingehuurd om het publiek te entertainen. Die had verschillende acts waaronder de sili-walk over een burgertje in Zandeweer.

“Wij waren als organisatie ruim tevreden over de hele dag. Net als vorig jaar konden we ruim 200 deelnemers begroeten”, aldus Willem Degenhart.

Willem Degenhart genietend van de ochtendzon

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen