Hogeland’s got talent!

De Winsumse Chantal de Boer, meervoudig wereldkampioen  HipHop
De Winsumse Chantal de Boer, meervoudig wereldkampioen HipHop
Foto: Erik Brand

HET HOGELAND – Dat er talent te vinden is op het Hogeland, staat als een paal boven water. Dansschool Randoe, muziekschool Hunsingho en Mensenwerk Hogeland, zijn de initiatiefnemers bij de speurtocht naar verborgen talent in dit mooie stukje Nederland.

Er zijn twee plaatselijke audities gepland in oktober, gevolgd door een zinderende finale in november. De finalisten worden professioneel gecoacht om hun talent zo goed mogelijk ‘on stage’ te kunnen presenteren. Een vakkundige jury beoordeelt de prestaties.

Voor wie is deze talentenjacht bedoeld? Leeftijd is niet van belang, iedereen van nul tot honderd die hier woont, werkt, naar school gaat of op een andere manier een band met dit gebied heeft, is welkom.

Wat kun je laten zien? In principe alles! Denk aan dans, muziek, sport, acrobatiek, gedichten schrijven of verhalen vertellen, verzin het maar. Wel moet je de act bij voorkeur op een normaal podium of eventueel in een zaal kunnen uitvoeren. De deelname mag ook in groepsverband; denk aan scholen, verenigingen, clubs.

Medewerking is al toegezegd door enkele sportorganisaties en professionals uit de wereld van muziek en dans. Regelmatig zult u meer nieuws horen over dit spannende en educatieve project.

Cookieinstellingen