Winterloop Bedum hoopt op ‘positieve uitzaaiingen’

Klaes Hoekstra (midden) overhandigt de cheque aan het UMCG Kanker Researchfonds
Klaes Hoekstra (midden) overhandigt de cheque aan het UMCG Kanker Researchfonds
Foto: UMCG

BEDUM – Na het succes van de afgelopen Winterloop is de organisatie alweer bezig met de voorbereidingen van de tiende editie die op 1 februari 2020 zal zijn. Geld bij elkaar sprokkelen voor kankeronderzoek blijkt helaas nog steeds nodig. Het zou daarom mooi zijn als andere dorpen binnen de gemeente Het Hogeland het voorbeeld van Bedum – in welke vorm dan ook – zouden volgen.

Organisator Klaes Hoekstra: “Als team van de Winterloop willen wij bij de viering van het tweede lustrum graag groots uitpakken en daar hebben wij uw hulp bij nodig. De voormalige Gemeente Bedum is uitgebreid tot de nieuwe grotere Gemeente Het Hogeland. Bij deze doen wij een oproep aan alle actieve en betrokken inwoners van de vele Hogelandster dorpen om in hun eigen dorp iets te organiseren voor het UMCG Kanker Researchfonds op 1 februari a.s.”

“Dit kan en middels een sponsorloop – b.v. met de basisscholen en/of sportclubs zijn – of acties i.s.m. bedrijven en winkeliers. Vanuit de Winterloop kunnen en willen wij u ondersteunen met ideeën en waar mogelijk faciliteren, maar u dient het zelf te organiseren. Wij willen graag dat er voor een ieder met kanker een nieuwe morgen en een goed toekomstperspectief ontstaat”, aldus Klaes Hoekstra.

Doe mee en zorg ervoor dat de Winterloop 2020 een groot succes gaat worden.

Voor inlichtingen kunt u mailen naar [email protected] of via 06 – 30874342.

Cookieinstellingen