Puzzelen, picknicken en film kijken

F&D&F 2017
F&D&F 2017
Foto: Auwert Postmus
Winsum – Promotie Winsum organiseert zaterdagmiddag een auto-puzzelrit. Aansluitend is er dan nog het Foods & Drinks & Openlucht Filmavond op het Boogplein.
Tijdens deze autorit word je meegenomen op een prachtige reis door de provincie Groningen. Welk gebied we deze keer laten zien blijft nog een verrassing. De rit duurt ongeveer 3 uur inclusief rustmoment, maar voel je vrij om meerdere keren uit te stappen en te genieten wat ons mooie Groningen u biedt. Waar de puzzeltocht eindigt, start de Food & Drinks & Openlucht filmavond.
Dan staan er rond het Boogplein allemaal kramen met diverse hapjes en drankjes opgesteld. De kraampjes worden voornamelijk bemand door plaatselijke ondernemers die voor u iets speciaals of bijzonders hebben (voor)bereid. U kunt het eten bij de kraampjes ophalen d.m.v. consumptiebonnen. Op het middenterrein staan strandstoelen, bankjes, tafels, en sta-tafels, maar u kunt ook een kleed meenemen om op te zitten. 
De picknick start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur. Vanaf dat moment kun je met je familie of vrienden in de buitenlucht genieten van de familiefilm, die op een groot scherm wordt afgespeeld. Het evenement eindigt rond 21.00 uur. 
Aanmelden voor de auto-puzzelrit kan via de aanmeldbutton op de site www.promotiewinsum.nl. Deelname is gratis en voor de drie beste teams ligt er een leuk prijsje klaar.
Cookieinstellingen