Gooische Mannen minst slechte beachvolleybalteam van Baflo

BAFLO – Dat er ook getracht werd om te volleyballen leek voor deelnemers en toeschouwers van minder belang. Het waren gewoon drie avonden gezelligheid aan de Costa Oosterhuisen. Niet meer en niet minder. 

Woensdag, donderdag en vrijdag werd ’s avonds het beachvolleybalevent ‘Bavvelt ien ’t Zaand’ georganiseerd door buurtvereniging Het Bosplan en Initiatiefgroep Oosterhuisen. Alle avonden muziek op de podiumwagen, woensdag Ned-Zwe op grootbeeldscherm, donderdag gratis koffie met gebak voor 60+ers en de gezellige slotavond.

Twaalf teams streden om de grote Coop Baflo Bokaal. Op het – voor dit evenement – aangelegde zandstrand bleken de Gooische Mannen in de finale net te sterk voor Team Oosterhuisen. Met de overwinning prolongeerden deze ‘beachboys’ hun titel.

De beker voor het meest gezellige team ging naar de panterprint-dames van TCB&ZO. Nick Buist werd uitgeroepen tot meest enthousiaste deelnemer van het toernooi. Een soort van poedelprijsje.

Initiatiefnemer Ronald Benninga sprak na afloop van de tweede editie van ‘Bavvelt ien ’t Zaand’ van een geslaagd evenement: “De deelnemers, toeschouwers, sponsors, vrijwilligers en de naaste buren hebben er met z’n allen voor gezorgd dat alle verwachtingen zijn overtroffen!”

 

Reacties