Spar Gijzen de beste Spar in de provincie

Foto: Spar Gijzen

KATWIJK/WINSUM – Enkele maanden streden alle landelijke SPAR-winkels tijdens de SPAR-spelen voor de ultieme prijs ‘De beste SPAR in de regio”. Onlangs was het zover en werden in drie regio’s de winnaars bekend gemaakt. SPAR Gijzen in Winsum was een van de winnaars.

De SPAR-spelen is een combinatie van spel, competitie, kruisbestuiving, verbeterprogramma’s, met verschillende thema’s met als doel het beste uit jezelf, je team en de winkel te halen. Maar ook om als winkels van elkaar te leren om er samen en voor de klant beter van te worden.

De deelnemende winkels werden beoordeeld op het gebied van kwaliteit, service en gemak voor de klant, uitstraling van de winkel, beschikbaarheid van producten, ondernemerschap, klantvriendelijkheid van personeel, (voedsel-)veiligheid en hygiëne. In 5 regio’s vielen er verschillende prijzen te verdienen in de categorieën ‘duurzaam’, ‘vers’ en ‘service’. Daarnaast werden de winkels overall beoordeeld en ook daar kwamen per regio 3 winnaars uit.

Eigenaresse Nannet Gijzen:” Wij en ons team zijn heel blij met de derde prijs in de regio, hier hebben we ook heel hard voor gewerkt, Het betekent ook dat we de beste Sparwinkel van Groningen zijn. Helaas waren de Friezen ons voor – Spar Bijlstra in Garijp had de eerste prijs en Van der Veen in Nes (Ameland) de tweede – maar we zijn heel blij met de derde prijs. Dat betekent toch dat we van alle Spar-winkels in Groningen – en dat zijn er behoorlijk wat – de beste waren. We hadden al een vermoeden dat we een kans maakten, want de jury was al heel enthousiast en vond onze winkel “Echt een lekkere winkel”. We werden dan ook nadrukkelijk uitgenodigd voor het finalefeest.

En het was nog lang gezellig…..

Echt een lekker winkel”

“De jury was ook heel verrast door het grote aantal lokale producten die we toevoegen. We zijn hier zelf ook enthousiast over en dit betekent dus ook dat deze boeren een veel betere prijs krijgen. Duurzaamheid is belangrijk in de beoordeling en we gaan dus ook beginnen met het concept van to good to go. We hebben ook veel geleerd in de competitie, zo leggen we de meetlat voor de beschikbaarheid van brood en broodjes hoger en hopen zo nog meer heerlijk brood en ook gebak van de ambachtelijke bakker (Beukeveldt) en banketbakker (Jullens) te verkopen” aldus Nannet Gijzen.

Naast de prijs ontving SPAR Gijzen ook een personeelscheque. Ook ontvangen alle medewerkers nieuwe bedrijfskleding met opdruk.

Tot slot: “We zijn we blij met alle klanten die onze service zo waarderen. Klantvriendelijkheid staat voorop en om onze klanten te bedanken zullen komende vrijdag – 12 juli – honderd van onze klanten bij besteding van minimaal 25 euro een appeltaart ontvangen.”

 

 

Cookieinstellingen