We verwelkomen Triple D als nieuwe adverteerder

Foto: Archief HN

WINSUM – Triple D BV is een klein, eigentijds bedrijf dat het midden houdt tussen een re-integratie bedrijf en uitzendbureau.

Sinds augustus 2018 is Triple D BV een feit. Binnen Triple D BV werken Rene Durenkamp, Judiëth van Dijk en Margreet Dijkstra samen: een gouden drietal met een groot hart en streven naar een hoge kwaliteit in de begeleiding en coaching van mensen en werkgevers.

Triple D werkt!

Wij denken en werken buiten systemen. Triple D brengt overzicht en orde in de warboel die de wetgeving met zich meebrengt. Wij begeleiden mensen die graag willen werken. Ook zij die in andermans ogen net te veel, te lang of andere veelomvattende begeleiding nodig hebben.

Re-integreren én een contract onder één dak!

Werkgevers worden van A tot Z ondersteund en ontzorgd. Van het werven van een langdurig werkloze werkzoeker tot verloning gedurende een periode van maximaal twee jaar en alles er tussenin.

Werkzoekers krijgen na een eventuele proefplaatsing een halfjaar contract bij Triple D en worden begeleid en gecoacht door één van ons. Afhankelijk van het afgesproken tijdpad volgt daarna verlenging van het contract, in dienst name door de werkgever of  een tot ziens.

Naast begeleiding op het gebied van de werkzaamheden gaan we aan de slag met eventuele knelpunten op andere leefgebieden zoals financiën, gezondheid, huisvesting en dergelijke.

Wij geloven in lange termijn denken, praktisch werken, de persoonlijke benadering en oprechte aandacht, GEEN onnodige procedures. Wij geloven dat het verloop van een mensenleven, waarvan arbeid een onderdeel is, níet meetbaar is. Triple D meet resultaat aan het welbevinden van werknemers en werkgevers.

We vieren de kleine stapjes vooruit want ook dat kunnen al grote prestaties zijn.

Cookieinstellingen