Dorpsplein wordt ‘Melrose Place’ tijdens Nacht van Winsum

Foto: Melrose.nl

WINSUM – Vrijdag 30 augustus is het weer zover. Na de braderie barst dan de Nacht van Winsum weer los. Het feest – een initiatief van de gezamenlijke horeca – is al decennia een begrip in Noord-West Groningen.

Op het Boogplein is er vanaf 20.00 uur tot ca. 23.00 uur livemuziek en daarna wordt er binnen bij diverse zaken verder gefeest.

Op de podium op het dorpsplein staat MELROSE On Tour. Met een waanzinnig supervette show verovert de band heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!! The Ultimate Party Tour 2019 gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL! De band werd in 2017 al door een vakjury uitgeroepen tot de beste partyband Nederland. In de band o.a. bassist Mattheus van Zanten uit Bedum en zanger Marcel Swerissen, hij was een van de backvocals van Duncan Laurence tijdens het Eurovisie Songfestival, een songfestivalwinnaar in Winsum dus.

Bij de horeca binnen

Bij café The Jolly Cat; Just Started uit Baflo. Al jaren een vertrouwd gezicht en vandaar opnieuw geboekt. Net als Café J en A die ‘Hassel’ weer laat komen. Bij De Gouder Karper geen livemuziek, maar wel heerlijke kipsaté als lekker tussendoortje.

Over De Boog in Obergum is er een ’80-’90 Party met DJ Michel S in Partycentrum De Hoogte. Vorig jaar stond de DJ garant voor een ​swingende en gezellige avond; de oudere jongeren/jonge ouderen waren zeer enthousiast.

Voor de jeugd staat DJ Arnoud in feestcafé PUB 69. Als vanouds zal hij ervoor zorgen dat de jeugd – en hijzelf – weer helemaal los gaan.

Het beloofd weer een gezellige ‘Nacht’ te worden en in welke zaak je ook komt, het is er feest. De entree is overal gratis en de consumptiemunten zijn in alle gelegenheden geldig.

Reacties