Bijeenkomsten ‘Zaken doen met de gemeente’

Gemeentehuis Uithuizen
Gemeentehuis Uithuizen
Foto: Archief HN

HET HOGELAND – De gemeente Het Hogeland koopt voor aanzienlijke bedragen goederen en diensten in. Hiervoor heeft de gemeente een nieuwe werkwijze in gebruik genomen. 

Deze werkwijze zorgt ervoor dat ieder bedrijf een eerlijke kans heeft om opdrachten van de gemeente te krijgen. Tijdens de bijeenkomsten ‘Zaken doen met de gemeente’ hoort u wat dit voor uw bedrijf kan betekenen.

De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagavond 26 september 2019 in het gemeentehuis te Uithuizen en op dinsdagavond 1 oktober 2019 in het gemeentehuis te Leens. De inloop is om 19.00 uur. MELD U NU AAN!  (maximaal 2 personen per bedrijf). Er is ruimte voor maximaal 100 personen per bijeenkomst. Bij overschrijding krijgen bedrijven gevestigd in de gemeente Het Hogeland voorrang.

Het hoofdonderwerp is: Ondernemer en overheid: voor welke onderwerpen kan de ondernemer een beroep op de eigen gemeente doen? Inkoopkoers 2020 & kansrijk inschrijven op (Europese) aanbestedingen. Vanaf 21.30 uur: Netwerkborrel met informatiemarkt

Cookieinstellingen