Tweede editie “Winsum presenteert ‘t”

Mannequin Jessica tijdens de modeshow vorig jaar
Foto: Auwert Postmus

WINSUM – Onder de noemer “Winsum presenteert ‘t” heeft de Ondernemersvereniging Winsum in 2018 een beurs georganiseerd in de feesttent achter de bibliotheek. Wegens groot succes – tevreden ondernemers en veel bezoekers – komt er een vervolg.

Een hoop leden, maar ook niet leden van de Ondernemersvereniging Winsum hadden zich op de eerste editie persoonlijk laten zien aan alle belangstellenden. Met zo’n 60 gevulde tafels waaraan ondernemers zich presenteerden, muziek, een make over, een modeshow en een paar honderd bezoekers kon je van een succesvolle avond spreken. En daarom gaat de Ondernemersvereniging op donderdagavond 17 oktober 2019 nog één keer zo’n avond organiseren. Wederom in de feesttent achter de bibliotheek.

De opzet zal vergelijkbaar zijn: sta-tafels waaraan ondernemers zich op een ongedwongen manier kunnen presenteren aan de bezoekers. Een praatje, informatie, een demonstratie, een proeverij. Je bent vrij om het zo in te vullen als je zelf wilt. Daarnaast wordt er ook weer een modeshow verzorgt en zal de avond opgeluisterd worden met sfeervolle muziek.

Voor alle bedrijven/winkels/zzp-ers etc. uit Winsum (zowel leden als niet leden van de OVW) is dit dé kans om zich eens op een andere manier én persoonlijk te presenteren aan het publiek.

Er zullen ook een aantal standplaatsen beschikbaar zijn voor Non-profit organisaties.

Wat: Winsum presenteert ’t beurs

Wanneer: 17 oktober 18:00-21:30 uur

Waar: Feesttent achter de bibliotheek

Kosten: € 50,- leden OVW, € 60,- niet leden OVW

BEN JIJ DIE ONDERNEMER UIT WINSUM DIE HIER BIJ ZOU WILLEN ZIJN?

Schrijf je dan nu in, want vol =vol, aanmelden kan via [email protected]

 

 

Graag reageren vóór 17 september, nadere informatie volgt z.s.m. na inschrijving!

Reacties