Gewijzigde openingstijden Nieuwold Fietsen i.v.m. ware love-story 

Foto: Eigen foto's

WINSUM – Nieuwold Fietsen aan Het Aanleg  18-C, 9951 SJ Winsum  heeft deze en komende weken gewijzigde openingstijden (zie schema onderaan) .

Het verhaal achter bovenstaande  mededeling is ernstig, maar lief en ontroerend tegelijk. Eigenaar Gert Nieuwold en zijn vrouw Tineke zijn een aantal dagen geleden opgenomen in het UMCG te Groningen.Tineke lijdt aan een ernstige nierziekte en had, mede door de dialyses, veel beperkingen in haar dagelijkse leven.

Na de nodige onderzoeken bleek dat Gert als nierdonor kon dienen voor zijn vrouw Tineke. Een paar dagen geleden hebben de operaties plaatsgevonden en het stel heeft die zware ingrepen goed doorstaan.
Hoe mooi is het dat Gert, dankzij zijn donatie, zijn geliefde, zijn Tineke, haar leven weer terug kan geven! Een echte love-story!
De ziekenhuisopnames, de operaties en het herstel hebben natuurlijk wel gevolgen voor de fietsenzaak. Collega Rolf doet zijn uiterste best om de klanten zo goed mogelijk te helpen, maar ondanks die inspanningen staat de zaak even op de tweede plaats en niet altijd op de tijden geopend die de klanten gewend zijn.
Gert, Tineke en Rolf hopen dat de klanten begrip kunnen opbrengen voor de tijdelijk gewijzigde openingstijden. Dat begrip, dat steuntje in de rug kunnen ze op dit moment goed gebruiken.
Nieuwold Fietsen is gevestigd aan Het Aanleg 1He18-C te Winsum.
Cookieinstellingen