Roy Wolzak: “Het ging mooi !”

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Amateurfotograaf Roy Wolzak uit Winsum exposeerde tijdens de Monumentendag met foto’s in café The Jolly Cat. De altijd goedlachse Winsumer mocht bijna 70 gasten begroeten, die bijna allemaal enthousiast reageerden. Van één van de bezoekers mocht de fotograaf zelfs “de zilveren lijst van Winsum” in ontvangst nemen.

Roy was gedurende de hele expositie in de buurt van zijn werken te vinden en gaf uitleg over zijn manier van fotograferen. Naarmate de uren voorbij gingen gaf de olijkerd de steeds uitgebreidere uitleg vanaf een barkruk.

Roy schrijft op zijn Facebookpagina: “Lieve, lieve allemaal. . Man, man, man wat een dag gisteren. Mijn eerste expositie en ik had geen idee wat ik daar van moest verwachten maar dat het zo’n succes zou worden had ik niet op gerekend. Vorige week mijn eerste werk verkocht en daar is dus gisteren meer bij gekomen plus een aantal opdrachten en laat staan de reactie’s die ik kreeg op mijn werk. Ik weet dat ik nog niet ben waar ik wil zijn maar ik weet ook dat ik zeker verder ga met mijn geweldige hobby. Bij deze wil ik Natasja en Remmie  bedanken dat ik mijn allereerste zwaar geslaagde expositie bij hun mocht houden.”

Cookieinstellingen