Online Natuurquiz tijdens Baistemaart

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – De werkgroep Natuur- en Milieu Educatie Winsum komt op de beestenmarkt met een spectaculaire online natuurquiz speciaal voor de Baistemaart met zeer bijzondere prijzen. De online quiz is alleen tijdens de Baistemaart beschikbaar van 9.00-13.00 uur op de website www.natuureducatie-winsum.nl.  Ook met de mobiel kan de quiz gemaakt worden via deze site.

De eerste prijs is een geavanceerde bijenhotel waarbij de ontwikkeling van de bijenlarve helemaal gevolgd kan worden. Normaal gesproken is een bijenhotel gesloten en donker maar deze kan speciaal even open gemaakt worden zonder de solitaire bijenlarven te storen.

De werkgroep NME is ook met een stand vertegenwoordigd in de grote tent op het Boogplein tijdens het dorpsfeest. Op de stand krijgt u een indruk van de Natuur- en Milieu Educatie in Winsum. Er valt van alles te ontdekken met microscopen, voelboxen, waterdieren, een kleine beestjes, bijen en vogels. De quiz kan ook op papier gemaakt worden bij de stand.

De werkgroep Natuur – en Milieu Educatie van de Stichting Winsum Zuidoost verzorgt natuurprogramma’s in de buitenlucht  voor scholen en geeft ook een jaarlijkse cursus Natuur in Winsum voor volwassenen.  De werkgroep NME is onderdeel van de Stichting Winsum Zuidoost.  Mensen met interesse in de natuurcursus of die vrijwilliger willen worden kunnen zich alvast op de stand aanmelden voor de informatieavond op dinsdag 12 november om 19.30 uur op de Terralocatie aan de Hamrik  in Winsum.

Cookieinstellingen