Worlddancers samen met Burdy op Het Noordelijke Muziekfeest

Foto: Ronnie Afman

Zaterdag 9 november zal Burdy tijdens zijn optreden op Het Noordelijke Muziekfeest in Onstwedde worden omringd door de Worlddancers. De vijf danseressen – waaronder de Winsumse choreografe Chantal de Boer – zullen voor nóg meer vuurwerk zorgen op het podium van de met ruim 1500 man gevulde feesttent in Oost-Groningen.  

Dit optreden wordt speciaal voor Burdy, want naast het optreden met de vijf Worlddancers met daarin Chantal de Boer en Lindsey van Wijk – Nederlands- en Europees Kampioen en halve finalisten op het WK Hip Hop – gaat er ook een speciale touringcar vol met enthousiaste familie, vrienden en fans naar Onstwedde, die dit speciale en uniek optreden niet willen missen. Deze dubbeldekker touringcar met voor deze avond een speciale ‘reisleider’ Job Tuma uit Leens vertrekt deze avond vanuit Ulrum – de woonplaats van het ‘Feestbeest oet Grunnen’ – met stopplaatsen in Leens, Wehe-den Hoorn, Eenrum, Winsum, Groningen, Hoogezand  en Veendam.

De Worlddancers – Chantal, Lindsey, Abigail, Danique en Michelle – die zich normaliter met streetdance bezig houden, hebben uren geoefend voor dit optreden. Een ‘aangepaste’ choreografie is bedacht en ingestudeerd, aangezien er tijdens het muziekevenement ook opnamen worden gemaakt voor de videoclip van Burdy’s nieuwe nummer “Feestuh tot het licht wordt”.

Naast Burdy zullen op Het Noordelijk Muziekfeest o.a. ook Jannes, Wia Buze, Lucas & Gea en Ancora het podium beklimmen./AT

 

 

Reacties