Bijeenkomsten wandelestafette voor kankerfonds KWF

Foto: youtube

WINSUM – Het Team Samenloop voor Hoop het Hogeland houdt eind van deze maand informatiebijeenkomsten voor deelnemers aan de wandelestafette voor het KWF, het kankerfonds.

Op 19 en 20 juni organiseert Team Samenloop voor Hoop het Hogeland op het nieuwe sportpark in Winsum een 24-uurs wandelestafette onder de naam SamenLoop voor Hoop. De wandelestafette wordt gelopen in teams. Elk team dat loopt, zorgt voor zijn eigen sponsoring en draagt zo bij aan de strijd tegen kanker. Dit evenement van KWF is voor iedereen die iets tegen kanker wil doen; samen met lotgenoten staan we stil bij kanker en vieren wij het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. “Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat,” aldus de organisatie die er naar streeft uit elk dorp minimaal een team aan de start te krijgen.

Alle belangstellenden zijn uitgenodigd voor verschillende bijeenkomsten. Op maandag 18 november in het Clubhuis vv Bedum; woensdag 20 november clubhuis vv Winsum Schouwerzijlsterweg; woensdag 27 november Clubhuis vv Eenrum; maandag 2 december in  Clubhuis de Heracliden in Uithuizermeeden. Aanvang steeds om 20.00 uur.

Reacties