Spelers voor muziektheater-voorstelling Onstaborg gezocht

Een prent van de Onstaborg.
Een prent van de Onstaborg.
Foto: United Artists

SAUWERD – Voor de tweede editie van Kunstvloed (september 2020) staat een openlucht muziektheater-voorstelling op stapel rondom De Onstaborg in Sauwerd. En daar worden acteurs en figuranten voor gezocht.

Het wordt een komische voorstelling waarvoor de lokale geschiedenis van de familie Onsta aan het begin van de 15e eeuw ter inspiratie wordt gebruikt. Deze geschiedenis wordt op speelse wijze verweven met de moderne tijd. De organisatie zoekt hiervoor spelers en figuranten van 10 tot 80 jaar uit de omgeving Hogeland voor grote en kleine rollen. Ervaring is niet vereist, inzet en enthousiasme wel. De insteek is om zoveel mogelijk enthousiastelingen mee te laten doen, zo laat men weten. De auditie wordt gehouden op maandag 6 januari vanaf 19.30 uur in De Ubbegaheem te Sauwerd.

De regie is in handen van Petra Agricola. Repetities zijn op de maandagavond (met uitzondering van 27 februari, 6 april en de schoolvakanties) in De Ubbegaheem van januari tot aan de zomervakantie. Vanaf 24 augustus zijn er nog drie repetities op de maandagavond en een repetitie-weekend op 4 en 5 september. De uitvoeringen vinden plaats tussen 10 en 20 september.

Wie niet wil spelen, maar wel  meedoen als muzikant, figurant, decorbouwer, kledingmaker of vrijwilliger, kan ook aan de bak.

Info en opgave: mail [email protected]

Cookieinstellingen