Ruilbeurs groot succes

Foto: Ruilkring Hogeland

WINSUM – De ruilbeurs die afgelopen zaterdag in de Obergumer kerk werd gehouden is een doorslaand succes gebleken. Het aanbod in de kraampjes zag er leuk verzorgd uit en er was veel belangstelling. En het belangrijkste van alles; er werd druk ‘gepangeld’.

Bezoekers konden voor deze gelegenheid met 50% korting papieren Pangels kopen. De opbrengst hiervan bedraagt € 370,- en is volledig bestemd voor Voedselbank Het Hogeland.

Bezoekers konden genieten van een kop koffie of thee. Er waren heerlijke taarten en een gezellige muzikale omlijsting door het orgelspel van Dirk Molenaar uit Eenrum. Verder werden bezoekers en organisatoren verrast door een verhalenverteller.

Het organiserende Ruilkring Hogeland is een vereniging zonder winstoogmerk. Leden ‘kopen’, ruilen en lenen zonder tussenkomst van geld, met zogenaamde Pangels. Dat is een virtueel ruilmiddel, dat digitaal wordt bijgehouden. Er is wel een contributie van €12,- per jaar. Hiervan worden de maandelijkse inloopbijeenkomsten betaald, de website en het drukwerk betaald.

Wie interesse heeft is van harte welkom op zo’n inloop-bijeenkomst. De eerstvolgende is dinsdagmiddag 28 januari 2020. Aanmelden kan via het contactformulier op de website www.ruilkringhogeland.nl.

 

 

Cookieinstellingen