Win motor van Henk ‘Broezn’ de Haan

Foto: broezn.com

GRONINGEN – Henk de Haan – oud profvoetballer van de BV Veendam en FC Groningen – is al enkele jaren ambassadeur van de Voedselbank in de stad Groningen. Hij doet mee aan inzamelacties en leidt de bingoavonden voor cliënten van de Voedselbank. Van hem komt het idee om zijn motor, merk Honda, kleur geel, type 750 VFR met maar liefst 100 paardenkrachten en een ultiem geluid, te schenken en de opbrengst te geven aan alle Voedselbanken in de provincie Groningen.

De Voedselbanken in onze provincie hebben te maken met een toenemend aantal huishoudens aan wie eten en ook non-food wordt verstrekt. Maar liefst 2.750 gezinnen worden nu voorzien en het aantal neemt helaas nog steeds toe. Daarmee ook de kosten en enkele Voedselbanken hebben het moeilijk ook het hoofd boven water te houden. Alle Voedselbanken werken met uitsluitend vrijwilligers. Daarom komt dit prachtige kerstaanbod als een geschenk uit de lucht. De opbrengst wordt verdeeld onder negen Voedselbanken die zijn aangesloten bij het Distributiecentrum in Groningen en omvat de hele provincie.

Vrijdag 29 november 2019 heeft weerman Piet Paulusma een prachtige promotieoproep voor deze actie gedaan, die ook online komt!

Via Facebook en regionale pers wordt iedereen uitgenodigd een of liefst meer loten te kopen. Tijdens de pauze van de voetbalwedstrijd FC Groningen – Emmen wordt de winnaar aangewezen door de rijdende notaris Kluitenberg in het Hitachi Capital Mobility Stadion op zaterdag 22 december 2019.

Hoe meer loten U koopt, hoe groter de kans dat u deze motor in uw bezit krijgt en nog belangrijker: U steunt de allerarmsten in onze provincie!

Voor meer informatie:

Ulfert Molenhuis T 06 55737657

Reacties