NIEUWS over de Dickensmarkt Bedum

Foto:

BEDUM – Na het daverend succes van de afgelopen jaren wordt er vrijdag 13 december opnieuw een Dickens Kerstmarkt georganiseerd door de ondernemers van het Koopcentrum De Scheve Toren. Deze ondernemers zijn voornamelijk gevestigd in en rondom de Grotestraat/Kleinestraat in Bedum.

Ondanks de verwachte slechte weersomstandigheden gaat de markt gewoon door. De meeste kramen zijn echter te vinden in de Maranathakerk aan Grotestraat 33. Op het plein voor de kerk wordt onder twee grote tenten een ‘foodplein’ ingericht waar je van alles kunt krijgen op gebied van eten.

De Maranathakerk en het terrein rondom de Scheve Toren worden zoveel omgetoverd in de sfeer anno 1900. Kerstbomen, kerstverlichting, een groot aantal kramen, workshops, een wensboom, oude ambachten, Dickens kleding: een decor wat u doet denken aan vroeger… Oude tijden herleven…

 

Een aantal wensen in de wensboom zullen in vervulling gaan

 

Op diverse locaties is er muziek, die vanzelfsprekend kerstliederen ten gehore brengen en natuurlijk zal de Gluhwein ook niet ontbreken. Ook dit jaar zal zowel de Walfridus Kerk als de Katholieke Kerk het toneel zijn van het optreden van diverse koren. Op deze avond zijn ook alle winkels geopend, zodat u naar hartenlust uw kerstcadeautjes kunt inkopen. Kortom, wees welkom op deze sfeervolle avond in de Grotestraat. De Kerstmarkt kunt u bezoeken van 16.00-21.00 uur. Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, kijk dan op de facebookpagina van Koopcentrum De Scheve Toren.

 

Cookieinstellingen