ART & CRAFT X-MAS FAIR cultuurerf Andledon

DEN ANDEL – Deze zondagmiddag – 15 december – organiseerde Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel voor de achtste keer zijn Art & Craft X-Mas Fair. Zoals ieder jaar bood de Andelster markt een unieke mix van kunst-, ambachts- en handvaardigheidsproducten, in een gezellige sfeer met muzikale omlijsting. Met deze markt sloot het Cultuurerf zijn najaarsseizoen 2019 af.

De diversiteit aan marktproducten was wederom groot te noemen. Zo bood de markt glaskunst, brei- en haakwerk, producten van alpacawol, zeep- en beautyproducten, schilderkunst, hapjes, koekjes en hoedjes, sokken en omslagdoeken.

De muzikale omlijsting kwam dit jaar van Djennalaizz, een trio bestaande uit Annelies Roling Van Dijk, Jan Borgman en Herman Groenwold dat moderne, vlotte covers en luisterliedjes speelt, voor de gelegenheid aangevuld met de nodige ‘kerstkrakers’.

Op vrijdag 17 januari begint het voorjaarsseizoen 2020 met een optreden van singer-songwriter Lukas Batteau. In hetzelfde weekend staat op zondag 19 januari de opening van een nieuwe expositie gepland, met werk van de bekende kunstenaars Gerda en Minne Onnes.

Organisator Johanna kan wederom terug zien op een geslaagde X-mas fair..

 

 

Reacties