Wibrand Brontsema illusie armer, ervaring rijker

Foto: HogelandNieuws

AALSMEER – Met het nummer Onderweg – van Abel – hoopte Wibrand Brontsema vrijdagavond de jury van The Voice Of Holland te kunnen overtuigen van z’n zangkwaliteiten. Echter, niet een van de vier stoelen werd gedraaid.

Voor de in Uithuizen geboren en opgegroeide zanger viel hiermee een droom in duigen, maar wanhopig is hij zeker niet. Volgend jaar hoopt hij weer mee te kunnen doen aan de talentenjacht van RTL4. Voorlopig zal het blijven bij optredens met z’n eigen band.

De ‘Thuiscoaches’ waren positiever over Wibrands optreden dan Waylon, Anouk, Ali B. en Lil’ Kleine. Via de App van TVOH had 48% zijn of haar stoel gedraaid voor de 23-jarige Groninger.

Wibrand over z’n optreden in The Voice:” Wauw! Deze ervaring pakt niemand meer van mij af. De stoelen hebben niet gedraaid, maar ik voel me een winnaar dat ik daar heb mogen staan. Mijn doel was om voor de coaches te mogen zingen en dat is gelukt. Nu is het tijd om een nieuw doel te stellen. Ik ga zeker terug keren om mij te revancheren en zorgen dat er wel een stoel draait. Wanneer dat is ? Dat gaan we zien.”

En hij voegt er nog aan toe:”Ik heb onwijs veel leuke en lieve reacties gehad en daarvoor wil ik iedereen bedanken.”

Stil zitten is er voor Wibrand niet bij. Er staan een aantal samenwerkingen in de planning, zo laat hij weten.

Geen van de juryleden draaide

 

Reacties