Vrijdag sfeervolle kerstavond op dorpsplein Winsum

2018
2018
Foto: Auwert Postmus

WINSUM – Vrijdagavond 20 december van 18.00 tot 21.00 uur organiseert de Ondernemersvereniging Winsum weer een sfeervolle kerstavond op het dorpsplein. Rondom de geweldig verlichte kerstboom en het speciaal voor deze avond extra versierde dorpsplein gaat het gelegenheidskerstkoortje  
“The Winsumer Christmas Carolers” op geheel eigen wijze swingende kerstliederen zingen, zo laat de ondernemersvereniging weten.

Na de zoektocht van de laatste kerstcadeaus kan men zich lekker opwarmen bij de  geplaatste vuurtonnen. Onder het genot van een gratis warme versnapering kan men uit volle borst bekende kerstliedjes meezingen. Naast een warm ‘opkikkertje’ zijn er speciaal voor de kinderen marshmallows die in de vuurkorven kunnen worden geroosterd.

Uiteraard zal ook de kerstman op deze avond niet ontbreken. “Kom ook langs om de kerstsfeer te proeven en mee te swingen op alle kerstklassiekers op een sfeervol dorpsplein,” zo roept de belangenvereniging van ondernemend Winsum op.

Op 24 december – tijdens de ondernemersborrel – zal de uitslag van de verloting van de extra geldprijzen van de Adventkalender worden bekend gemaakt. Het gaat om drie prijzen – 500, 250 en 100 euro – die buiten de dagloterij op de kalender worden uitgereikt. Op 13 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging wordt de netto-opbrengst van de actie bekend gemaakt. “Ik zeg er niet veel over, maar de opbrengt is hoger dan vorig jaar. En dat is mooi voor de Voedselbank die dit jaar de opbrengst krijgt,” aldus bestuurder Joop Veldhuis.

 

Cookieinstellingen